Suomalainen Astronautti Pipo

RAKETTI-BoxeritKuvan mukaiset boxerit. Edessä raketti-logo ja takana teksti RAKETTI. Osta palaLue lisää »

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Suomalainen Astronautti Pipo

RAKETTI-BoxeritKuvan mukaiset boxerit. Edessä raketti-logo ja takana teksti RAKETTI. Osta palaLue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:375125 kpl

SocialSafe on ohjelmisto, jolla voit ottaa varmuuskopion sosiaalisen median profiileistasi.

SocialSafe tarjoaa ”Suomalainen Astronautti” –erikoisversion heidän sosiaalisen median varmuuskopiointiohjelmastaan. Saat Facebookin, Twitterin, Instagramin, LinkedInin, Google+, Pinterest, Viadeo ja monet muut ohjelmat yhteen digitaaliseen julkaisuun omalle kovalevyllesi turvaan. Voit selata tietoja kätevällä kalenteritoiminolla, siirtää kuvia kovalevyllesi ja tehdä esimerkiksi tekstihakuja kaikesta sisällöstä. Perusversio, jolla voit ottaa varmuuskopion neljästä profiilistasi maksaa 5.99 EUR / vuosi.

Julian Ranger, joka on englantilainen astronautti ystäväni, haluaa auttaa minua rahojen keräämisessä. Olen tavannut hänet kaksi kertaa meidän Virgin Galactic tapaamisissa. Hän on Ibundle -yhtiön perustaja ja SocialSafe on yksi heidän tuotteistaan. Päädyimme seuraavanlaiseen sopimukseen: minä edistän SocialSafen tunnettavuutta Suomessa ja jaamme tuotot puoliksi. Minusta se on aika reilua!

Lisätietoja ja ohjelman lataus:

http://services.socialsafe.net/suomalainenastronautti-fi

SocialSafe FAQ http://support.socialsafe.net/

Voit hankkia 2 kuukauden kokeiluversion jonka voit sitten päivittää sinulle sopivaksi lisenssiksi. Lisenssejä on 3 erilaista: 4 profiilille, 10 profiilille ja 20 profiilille.

Ostamalla lisenssin olet mukana lähettämässä Suomalaista Astronauttia avaruuteen. Jos tykkäät ohjelmasta, kerro siitä kavereillesikin! Kun otat "Suomalainen Astronautti" -version, niin ohjelmassa näkyy rakettilogoni. Kuvassa minun oma SocialSafe. Pääkuvaksi tulee Facebook -profiilin kuvasi. Ohjelmisto on englannin kielinen.

socialsafevesakansi.jpg

 Kuva: SocialSafe -ohjelman aloitussivu

 socialsafe1.jpg

Kuva: SocialSafe -ohjelman pääsivu

 

socialsafe2.jpg

Kuva: SocialSafe -ohjelman kalenteri