Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1438789 kpl
Share |

Lento Avaruuteen -luento

vesalontoospaceshiptwo2012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa Suomalainen Astronautti kertomaan avaruusmatkastaan. Vesa kertoo kuvin, sanoin ja videoin elämänsä projektistaan, joka on lento avaruuteen Virgin Galactican raketilla. Yksikään suomalainen ei ole vielä käynyt avaruudessa. Projekti alkoi tammikuussa 2010 ja sen sananmukainen huippukohta tapahtuu 2026. Luennolla pääset kurkistamaan mm. Spaceport Americaan, josta matkat tehdään. Spaceport Americassa on tiettävästi käynyt kolme suomalaista. Vesa kertoo kuvin ja videoin NASTAR-koulutuksesta ja  ZERO-G lennostaan. Saat tietää miltä G-voimat ja painottomuus tuntuvat.  Esitys on suomeksi tai englanniksi. Luento kestää 30-60 minuuttia.

Suomalaisen Astronautin Auto

Vesa tuunasi talvella 2015-2016 Rakettiauton, joka oli kahdessa autonäyttelyssä vuonna 2016. Sen varusteina ovat mm. hyperajo kytkimimet, Suomen väreissä olevat nahkapenkit sekä Suomalaisen Astronautin Ensiapulaatikko. Rakettiautoakin voidaan ihmetellä luennon yhteydessä jos tila ja aika sen sallivat.

Luennon jo nähneiden kommetteja:

"Olin mukana seminaarissa jossa Vesa Heilala oli puhumassa omasta avaruusprojektistaan. Esitys oli mukaansatempaava ja Vesa esiintyjä valovoimainen.

Esitys oli iskevä ja kiinnostava. Projektista tuli esille selkeästi taustat, tavoitteet sekä Business-näkökulma. Persoonana Vesa Heilala on innostava ja innovatiivisia ajatuksia herättävä. Mahtava kokonaisuus!"

Erkki Taskinen, Toimitusjohtaja 

Hyvinkään-Riihimäen seudun yrityspalvelut, YritysVoimala Oy

"Vesan mielenkiintoinen esitys antoi harvinaisen kurkistuksen kaupalliseen avaruusteollisuuteen ja näytti kuinka lapsuuden unelma avaruusmatkasta on pian totta. Esitys oli juuri sitä mitä meidän opiskelijamme halusivat!"

Mikko Heiskala, Aalto -yliopisto

”Avaruusastronautti Vesa Heilalan esitys asiakastilaisuudessamme oli mielenkiintoinen ja täydentävä tilaisuutemme it-painotteisiin esityksiin. Vesan persoonallinen ja intohimoinen tapa suhtautua hankkeeseensa antoi esitykseen omintakeisen leiman. Vesa antoi aluksi hyvät perustiedot mistä on kysymys ja kertoi sitten ajankohtaisesta tilanteesta projektin edistymisessä. Odotamme mielenkiinnolla miten Virgin Galagtic projekti etenee. Varmasti Vesa sai lisää ”faneja” hankkeelleen tilaisuutemme osallistujista.”
 
Hannu K. Mattila, Toimitusjohtaja, Tamico Oy

Yhteydenotot:

suomalainenastronautti@hotmail.com tai 040 528 2918

 

 VesaZeroGYlosAlaisin.jpgZeroGRyhmakuvaKoneenEdessa.jpgNastarVesaVideo.JPGNastarVesaNaytolla.JPGVesaZeroGSuperman.jpgbransonvesa03.jpg

vesawhiteknight01.jpgsuomalaisenastronautinauto2012.jpgvesaluennollamatkamessut2011.jpgshaceshipedesta.jpgtechnical-diagram-of-ss2-on-white.jpgzero-gravity-2.jpgrm_fire_20_june_2012.jpg

aldrinjabranson.jpgallastronauts.jpgavajaisseremoniaspaceport_america_dedication_5.jpg

 flight-profile_large.jpg

img_4900.jpgimg_4914.jpgin-air-banking_large.jpgjohannagisliandvesa.jpgnigelandburtrutanbook.jpgonehappyastronaut.jpgspaceshiptwo-feathered-3.jpgvesaaleksanterinkadulla27032010_5.jpg

suomalaineastronauttilogo.jpg