Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:716628 kpl

Mitä tapahtui vuonna 2018 ja mitä odotan vuodelta 2019?

Share |

Tiistai 1.1.2019 klo 17:05


Vuoden 2018 tapahtumia:

Virgin Galactican raketti, VSS Unity, teki vuonna 2018 neljä rakettikäyttöistä testilentoa. Niistä viimeisin meni joulukuussa 83 kilometrin korkeuteen asti. Lähiaikoina raketti tekee lennon 100 kilometriin asti. Eli nyt näyttää todelta hyvältä!

Viime vuoden isoin oma projektini, Raketti-Uno versio 3, valmistui heinäkuun alussa. Auto pääsi heinäkuussa kaksi kertaa televisioon ja syyskuun Aamulehden kanteen! Missä tahansa Raketti-Unoni liikkuukaan se saa vielä suuremmat hymyt aikaan kuin ennen.

Vuonna 2018 olin kaksi kertaa televisiossa haastateltava, helmikuussa Perjantai –ohjelmassa ja syyskuussa Arto Nybergin -ohjelmassa. Molemmat ohjelmat olivat positiivisia kokemuksia ja nyt taitaa olla riittävästi kokemusta televisiossa olemisesta. Enää ei jännitä televisiossa oleminen.

Mitä odotan vuodelta 2019:

Alkuvuonna 2019 Virgin Galactic tulee tekemään lisää testilentoja. On hyvin mahdollista, että Branson tekee ensimmäisen kaupallisen lennon avaruuteen jo keväällä 2019. Sillä lennolla on kuusi paikkaa, ja ainoa vahvistettu matkustajana on Richard Branson itse. Hän ei ole vielä kertonut, keitä viisi muuta matkustajaa ovat. Halukkaita on varmasti paljon tälle historialliselle lennolle! Odotan saavani kutsun seuraamaan tätä historiallista lentoa.

Itse toivon saavani tietää oman lentoni päivämäärän ennen joulua. Se olisi paras joululahja ikinä. Nyt vuosien odotus on muuttunut kuukausien odotukseksi. Viimeinkin!

Vuoden 2019 suuri tapahtuma tulee olemaan Apollo -gaala 16.7.2019 Kennedyn avaruuskeskuksessa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 -vuotta historiallisesta kuulennosta. Menen gaalaan ja pääsen näkemään kuulentojen veteraaneja.

Mitään isoa omaa projektia ei ole nyt suunnitteilla. Voi olla, että Raketti-Unon tuunaus jatkuu vielä. Jatkan kuntoilua entiseen malliin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini