Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1451828 kpl

Avaruuspuku ja Lontoo Virgin Galactic tapaaminen

Share |

Lauantai 22.2.2020 klo 19.47


Virgin Galactic tapaaminen ja avaruuspuku

Virgin Galactic järjestää vuoden mittaan erilaisia tapaamisia. Lensin 19.02.2020 Lontooseen. Tässä tapaamisessa esiteltiin meidän avaruuspuku. Sen esitteli Tom Westray, joko on ollut suunnittelemassa pukua. Puku koostuu 150 osasta. Puvussa on olkapäissä toppaukset, paikka lipulle, paikka nimelle, useita taskuja ja muita yksityiskohtia. Vietin illan 30 muun Virgin Galactic asiakkaan kanssa ja olimme todella tyytyväisi pukuun. Puvun saa itselle lennon jälkeen.

Mars tutkimus

Tapaaminen järjestettiin Desing Museossa, jossa oli myös Marsin tutkimukseen liittyvä näyttely. On monia hankkeita, joiden tavoitteena on Marsin tutkiminen tai asuttaminen. Elon Musk haluaa tehdä Marsin pinnalle pysyviä asumuksia. NASA:n suunnitelmissa on rakentaa avaruusasema, jolta käsin Marssia käydään tutkimassa. Oli huimaa nähdä tämä näyttely. Suosittelen!

Virgin Galactic toimisto

Kävin sitten seuraava päivänä Virgin Galactic Lontoon toimistoon. Virgin Galactic on samassa rakennuksessa yhdessä muiden Virgin yhtiöiden kanssa. Kun olin kerran VG toimistossa ajattelin kysyä asia, joka olen miettinyt 10 vuotta. Vuonna 2010 kaksi suomalaista osti avaruusmatkan viikon sisään ja minä olin toinen matkan ostanut. Vuonna 2010 pystyi maksamaan matkasta osan, jolloin lähtönumero on täyden hinnan maksaneiden jälkeen. Itse maksoin vuonna 2010 koko matkan hinnan, mutta en tiennyt mitä toinen suomalainen oli maksanut. Sain tietää, että olen lähdössä ensimmäisenä suomalaisena avaruuteen, joka on ihan hauska juttu.
Alla kuvat avaruuspuvusta ja Mars tutkimuksesta.
AvaruuspukuVesa.jpg
 AvaruusAsemaMars.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini