Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1451878 kpl

Raketin matkustamo esiteltiin

Share |

Tiistai 28.7.2020 klo 22.58


Virgin Galactic näytti tänään miltä rakettini näyttää sisältä. Julkinen esittely pidetiin virtuaalisesti YouTuben välityksellä ja meitä oli 20 000 katsomassa suoraa lähetystä. Sen jälkeen meillä VG asiakkailla oli oma 45 minuutin palaveri, missä sai esittää kysymyksiä. VG on suunnitelmissaan ottanut huomioon matkustajien toiveita ja SpaceShipTwo onkin varmaan ensimmäinen avaruusalus, jossa sisätilojen suunnittelun keskipisteenä on ollut asiakkaiden toiveet.


Raketti on sisältä todella tyylikäs, tilava ja ikkunoita on tarpeeksi. Piloteilla on 5 ikkunaa ja matkustamossa on 12 ikkunaan lisää. Matkustamon ikkunat ovat noin 2 kertaa suurempia kuin tavallisten lentokoneiden ikkunat ja ikkunoiden kehyksistä voi ottaa kiinni. Jalkatilaa on enemmän kuin niissä lentokoneissa joissa yleensä lennän. Suomalaisena arvostan sitä, että sinistä ja valkoista on käytetty sisustuksessa. Lennon tiedot mm. nopeus, korkeus ja jäljellä oleva aika ovat helposti nähtävissä. Ikkunoiden luo on helppo mennä ja istuimet ovat todella tyylikkäät. Istuimia voi muuttaa jotta ne sopivat kaikenkokoisille. Lennolla ei tarvitse omaa kameraa, koska 16 kameraa kuvaa lennon tapahtumia. Osa kameroista ottaa automaattisesti avaruus selfiet. Kypärää meille ei tule lennolla. Yhteydenpitoa varten saamme korvanapit, joilla pilotit ja matkustajat voivat kommunikoida.


Raketin sisätilat ylittivät omat odotukset. Jos jotain negatiivista haluaa etsiä niin vessaa eikä taxfreetä ei ole tällä lennolla.


Nyt raketti on kokonaan valmis. Odotan testilentojen jatkuvat pian. Viimeksi testilennolla oli kolme henkeä, nyt VG voisi tehdä testilennon täydellä lastilla eli kahdella pilotilla ja kuudella matkustajat.

Video YouTube

Virgin_Galactic_Spaceship_Seats_Rotated_Back_In_Space.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini