Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1280922 kpl

Uusi raketti VSS Imagine ja projektin tlanne

Share |

Keskiviikko 31.3.2021 klo 8:42


Eilen, 31.03.2021, Virgin Galactic piti meillä etäkokouksen, jossa esiteltiin uusi raketti, VSS Imagine. Raketti on parannettu version edellisistä raketeista (VSS Enterprise ja VSS Unity). Se on nopeampi rakentaa, helpompi huoltaa, kevyempi, kiiltävämpi ja vahvempi. VSS Imagine aloittaa testit kesällä. Rickard Branson kuvaili uuden raketin ulkonäkö, että se on ”Seksipeto (Sexy Beast)”.


Etäkokouksessa oli mukana Virgin Galactican henkilökuntaa ja Richard Branson. Muutamat Virgin Galatican asiakkaat saivat esittää kysymyksiä uuteen rakettiin liittyen. Oli mukana nähdä ja kuulla taas tuttuja henkilöitä näin etänä.


Kokouksessa käyntiin läpi myös projektin tilannetta. Toukokuussa tehdään testilento avaruuteen VSS Unitylla ja Richard Bransonin on tarkoitus mennä avaruuteen kesällä. Sen jälkeen tehdään vielä muutama testilento, ennen kuin varsinaiset kaupalliset lennot alkavat vuoden 2022 alussa. Jos VSS Unity ja VSS Image ovat molemmat käytössä vuonna 2022, niin eiköhän minun lentoni toteudu loppuvuodesta 2022. Jossain kohtaan ensi vuonna saan varmaan tietää keiden kanssa lennän. Onkohan minun lennolla mukana formula- tai elokuvatähtiä? Tom Hanksin kanssa lähtisin mielellään lennolle, koska hän oli Apollo 13 -elokuvassa mukana.


Virgin Galactic on pitänyt taukoa lippujen myynnissä. Alussa lippu maksoi 200 000 USD ja myöhemmin sen hinta nousi 250 000 USD. Kun lippujen myynti alkaa uudestaan, niin hinta on luultavasti suurempi kuin 250 000 USD. Eli kun maksoin lipustani 200 000 USD vuonna 2010, sain sen edelliseen hintaan.

Lisätietoja:


Virgin Galactic


CBS

Kuva Virgin Galacic: VSS Unity

Introducing_VSS_Imagine_the_first_SpaceShip_III_in_the_Virgin_Galactic_Fleet_04.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini