Share |

Lento avaruuteen -luento


Tilaa Vesa puhumaan:

>Tutustu Vesan luentoon tästä

Satunnainen kuva

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1280922 kpl

Mitä tapahtui vuonna 2020 ja mitä odotan vuodelta 2021?

Share |

Torstai 31.12.2020


Vuoden 2020 merkittäviä tapahtumia olivat:

Virgin Galactic

Lontoon VG tapaaminen helmikuussa 2020 oli mukava tilaisuus. Tapasin VG henkilökuntaa ja lennolle lähtijöitä. Lontoossa näin avaruuspukuni, jonka tulen lennon jälkeen saamaan itselleni. Kävin myös tutustumassa Virgin Galactican Lontoon toimistoon. Blogi.

Virgin Galactic teki testilennot Spaceport Americasta ensimmäisen kerran toukokuussa 2020 ja toisen kesäkuussa 2020. Se oli hyvä juttu.

Raketin matkustamo esiteltiin heinäkuussa 2020. Tulen lentämään tyylillä avaruuteen. Blogi.

Olin marraskuussa 2020 virtuaalisesti avaruudessa Virgin Galactican ansioista ja tein virtuaalisen avaruuskävely 100 km korkeudessa. Blogi.

Virgin Galacticalla oli suunnitelma tehdä testilento avaruuteen vuoden loppuvuodella, mutta se ei onnistunut. COVID-19 on jonkin verran vaikeuttanut asioita New Mexicossa.


Omia hankkeita

Raketti-Unon tuunaus on jatkunut entiseen malliin. Uusimmassa Raketti-Unon versiossa on yhteensä 5 rakettia: 3 katolla ja 2 keulalla. Tällä 5 raketin versiolla ajelen tosin satunnaisesti😊
Kunnostani olen pitänyt huolta entiseen malliin. En saa päästä itseäni huonoon kuntoon, koska lento on nyt lähempänä kuin koskaan.

Mitä odotan vuodelta 2021:

Olen 95% varma, että VG tekee viimein ensimmäisen kaupallisen avaruuslennon vuonna 2021. Oma vuoroni tulee sitten vuosi ensimmäisestä lennosta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini